fbpx
Skip links

Fur bryghus

Om vores
Fur bryghus

Fur øl produceres af udvalgte råvarer – og så er grundvandet på Fur helt unikt til ølbrygning, da det på en årelang rejse er filtreret gennem øens lag af moler og vulkansk aske.

God øl kræver gode råvarer. Et veludstyret bryggeri. Og ikke mindst en dygtig og passioneret brygmester. Det har de på Fur Bryghus. Og mere til. De har en unik historie og beliggenhed. Dertil kommer det helt specielle Fur vand, fyldt med naturlige mineraler og salte, der optages gennem den lange rejse gennem øens lag af moler og vulkansk aske.

Fur Bryghus har indrettet bryggeriet med udvalgt udstyr. Selve Bryg værket samt gærkarret er fabrikeret i Tjekkiet. De første tanke kom fra Slovenien – og er siden suppleret med to danske tanke. Tappekolonnen er ligeledes dansk, og pasteuriserings-enheden er produceret i Tyskland. Resultatet er et stærkt og professionelt set-up.

Vores brygmester Flemming Asmussen er manden bag Fur øl. Flemming er uddannet brygmester fra den Skandinaviske Bryggerhøjskole i København og kom til Fur Bryghus den 1. januar 2005. Med familien – og 15 års erfaring fra Bryggeriet Fuglsang i Haderslev. Med sin store viden og erfaring har Flemming skabt stor respekt og anerkendelse omkring Fur øl fra forbrugere til bryggeri-verdenen. Der er helt sikkert en af de mange øl der vil falde lige i din smag.