fbpx
Skip links

THYA

Om vores
THYA

Med deres udgangspunkt i Thya´s kærlighed til Thy, har de udviklet en lækker serie af delikasesser baseret på råvare. Alle deres leverandører af deres råvare er nøje udvalgt for at sikre den høje kvalitet og gode fyldige THYR smag.

Vi har taget meget af Thya´s vare sortiment ind i butikken, bla.BBQ Sauce fra Thya er hjemmelavet med lokale råvarer fra Thy. Saucen er bland andet krydret med Limfjordsporter fra Thisted Bryghus, samt tilsat danske hyben og æble. En smagfuld og krydret sauce – perfekt til alt, der skal en tur på grillen!

Med udgangspunkt i kærlighed til gode råvarer har THYA fået frembragt en »nordisk« creme balsamico med havtorn og blåbær.

THYA præsenterer verdens ældste krydderi i nye klæder. Havsalt tilsat det stærkeste krydderi – chili. Chili er livsforlængende, og Chili i havsalt er en spændende og helt særlig salt til alle chilielskere.

Urter og bær er en naturlig del af klitlandskabet, hederne og strandengene i Thy. Inspirationen herfra har formet vores gin med bl.a. enebær, havtorn, blåbær og granskud. Hertil kommer kvanrod, der giver denne gin sit helt eget særkende under hånddestilleringen på kobberkedlerne på Nordisk Brænderi nær Svinkløv.